ALLROUND PERONAL TRAINER

Wegens het vertrek van een collega zijn we op zoek naar een gedreven allround personal trainer voor onze studio in Soest! Bekijk hieronder de vacature.

ALLROUND PERONAL TRAINER
arrow-down

Inhoud vacature

Bedrijfsprofiel

Personal Fitness Soest is onderdeel van Personal Fitness Nederland. Een dynamisch en energiek bedrijf met passie voor coaching, sporten, bewegen en gezondheid. Iedereen die graag gezonder wil leven, fitter wil worden, een aantal kilo’s wil afvallen of een bepaalde gedragsverandering wil realiseren, is bij ons aan het juiste adres. Wat iemand zijn doelstelling ook is, met ons team doen wij er alles aan om samen met de klant deze doelen te bereiken én te behouden. Dit doen we door middel van de drie pijlers: beweging, voeding en coaching.

De functie

Als personal trainer begeleid je klanten naar een gezondere en fittere levensstijl door middel van beweging, voeding en coaching. Tijdens de wekelijkse sessies met je klanten coach je ze naar een gezonde levensstijl en een permanente gedragsverandering. Daarnaast geef je in onze studio ook een aantal groepslessen.

Wat bieden wij?

Wij zijn per direct op zoek naar versterking voor ons team. We bieden je een totaalfunctie aan waarin jouw persoonlijke groei centraal staat! Het aantal werkuren is in overleg rond de 20-36 uur. Waarvan je minimaal 2 avonden werkt en 1 weekenddag per maand (de andere weekenden ben je vrij).

Omdat we meer zijn dan alleen een personal training studio, krijg je van ons een intensieve inwerkperiode waarbij we je alles leren over onze werkwijze. Hierna kun je direct zelfstandig bij ons aan de slag.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar iemand…
Die energiek, resultaatgericht, gecommitteerd, enthousiast, zelfverzekerd, verantwoordelijk en flexibel is.
Met een afgeronde sport en/of fysiotherapie en/of voedingsopleiding (CIOS, ALO, Fysiotherapie, Fitness A en/of B, Voedingsleer /Bewegingsleer / Gewichtsconsulent, personal Trainer of NASM)
Die op een enthousiaste en overtuigende manier onze wijze van levensstijlverandering over kan brengen
Die geheel zelfstandig zijn of haar klanten begeleidt

Arbeidsvoorwaarden

– Budget voor persoonlijke ontwikkeling
– Pensioen
– Reiskostenvergoeding
– Telefoonplan

Interesse?

Wil jij iedere dag bezig zijn met coachen, sporten, gezondheid en mensen begeleiden naar een permanente gezonde levensstijl? Dan is werken bij Personal Fitness Soest iets voor jou!

Solliciteer nu!
×

 

Past Personal Fitness Soest bij jou?

Vraag over hoe Personal Fitness Soest jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Stel je vraag via WhatsApp:

× WhatsApp ons!