arrow-down

Osteopathie Alexander

Mijn naam is Alistair Alexander, een recent gestarte osteopaat die zich richt op het optimaliseren van de bewegingsvrijheid van alle weefsels in het lichaam door middel van manuele technieken.

Mijn behandelingen zijn niet beperkt tot lichamelijke klachten van het houdings- en bewegingsapparaat, maar omvatten ook duizeligheid, misselijkheid, buikpijn, obstipatie, zwangerschapsgerelateerde klachten en meer. Mensen die na een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis te horen hebben gekregen dat alles er goed uitziet, maar toch met klachten blijven zitten, zijn bij mij aan het juiste adres. Vaak ligt de oorzaak van deze klachten in functionele verstoringen, veroorzaakt door factoren zoals littekenweefsel van operaties, oude blessures en leefstijl.

Mijn focus ligt niet alleen op het verlichten van symptomen, maar ook op het aanpakken van de onderliggende oorzaken. Dit maakt osteopathie vooral waardevol voor mensen met terugkerende klachten of klachten die ze misschien al hebben geaccepteerd.

Met mijn achtergrond als sportdocent en sportfysiotherapeut heb ik een speciale interesse in het behandelen van sporters. Ik geloof sterk in samenwerking en zie mezelf als een onderdeel van een groter systeem. Door nauw samen te werken met trainers, andere therapeuten en artsen streven we ernaar de best mogelijke zorg te bieden aan onze patiënten.

Mijn eigen website is:

Www.osteopathie-alexander.nl

×

 

Past Personal Fitness Soest bij jou?

Vraag over hoe Personal Fitness Soest jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Stel je vraag via WhatsApp:

× WhatsApp ons!