Het aanbod van Personal Fitness Soest

Het aanbod van Personal Fitness Soest

Ontdek het veelzijdige Personal Training, Groepslessen, Yoga & Pilates aanbod van Personal Fitness Soest.

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Personal Training
Personal Training

Spiermassa opbouwen, conditie verbeteren of fitter worden? Jouw doel is ons doel! Middels een intakegesprek en een aantal tests (mobiliteit & core) brengen we een duidelijke beginsituatie met jouw doel in kaart. Hier ga je met jouw Personal Trainer elke week, op jouw trainingstijd mee aan de slag.

Ga naar Personal Training
Personal Team Training
Personal Team Training

Samen sporten is een fantastische manier om elkaar te motiveren en om zelf gemotiveerd te blijven. Toch nog net even dat extra setje maken om mee te kunnen gaan met de groep. Je gaat aan de slag met een professionele trainer in een groep van maximaal 4 personen, met verschillende en/of dezelfde doelen.

Ga naar Personal Team Training
Recreatief Boksen
Recreatief Boksen

Wil je sterker worden en tegelijkertijd een betere conditie krijgen? Dan is Recreatief Boksen misschien wel iets voor jou! Bekijk snel onze boks pagina!

Ga naar Boksen
Groepslessen
Groepslessen

Naast een variëteit aan persoonlijke trainingen bieden we ook een groot en divers aanbod aan groepslessen. Van boksen tot yoga en van krachttraining naar conditie opbouw. Per week bieden we zo’n 100 groepslessen aan. Onze professionele trainers zorgen altijd voor een afwisselende training gericht op conditie, kracht en flexibiliteit.

Jongeren training
Jongeren training

Heeft jouw kind nog energie over? Of behoefte aan een extra uitdaging? Speciaal voor die kinderen bieden wij Kids Training & Jongeren Training aan! Wij zorgen elke keer weer voor een intensieve training waarbij sport,- en spelelementen in een veilige en gezonde omgeving worden gecombineerd. En natuurlijk staat plezier bij elke les centraal!

Yoga
Yoga

Yoga leert de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen. Yoga bestaat uit gecontroleerde bewegingen en ademhalingen om het lichaam te openen, sterker maken en ontspannen.

Pilates
Pilates

Pilates is een fysieke en mentale conditietraining die je kracht, flexibiliteit, evenwicht en coördinatie verbetert, alsook stress wegneemt, concentratie verbetert en algemene gezondheid verbetert. Dankzij Pilates wordt je volledige lichaam sterker, stabieler en leniger, krijg je een betere houding en worden typische rug, schouder en nekklachten aangepakt.

Zwanger & Fit
Zwanger & Fit

Zelfs tijdens de zwangerschap kunnen we ervoor zorgen dat je fit blijft. Jouw speciale wensen zijn onze prioriteit!

Voedingscoach
Voedingscoach

Voeding is net zo belangrijk als bewegen en zelfs essentieel bij een gezonde leefstijl. Dit geldt niet alleen wanneer je kilo’s wilt afvallen maar is ook zeker belangrijk bij o.a. opbouw van spiermassa of verlagen van het vetpercentage. Wij maken gebruik van de voedingsapp. FOOD van Virtuagym. Wij stellen de app volledig in naar jouw wensen en doelstellingen om zo eenvoudig mogelijk op weg te kunnen naar een gezonder voedingspatroon.

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Personal Fitness Try-Out!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Personal Training tot Groepslessen bij Personal Fitness Soest

Personal Fitness Soest helpt leden sinds 2017 weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een Personal Fitness Try-Out. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom, vandaag start jouw gezondere leefstijl! Personal Fitness Soest is jouw coach

Maak kennis met Personal Fitness Soest

Maak kennis met Personal Fitness Soest

×

 

Past Personal Fitness Soest bij jou?

Vraag over hoe Personal Fitness Soest jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Stel je vraag via WhatsApp:

× WhatsApp ons!