Wat zijn de tarieven van Personal Fitness Soest?

Wat zijn de tarieven van Personal Fitness Soest?

Doe de lidmaatschapstest:

arrow-down

Passend programma

Om het best passende programma voor je te vinden, is het handig om de lidmaatschapstest in te vullen. Dit zijn slechts 6 vragen waarna we een beter beeld hebben wat het beste bij jou past! Personal Fitness komt standaard met Personal Training en is mogelijk vanaf €29,50 per week.

Jouw voordelen bij Personal Fitness Soest?

100% Persoonlijke begeleiding
100% Persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Personal Fitness Soest altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Voor iedereen
Voor iedereen

Personal Fitness Soest is er voor volwassenen en voor kinderen. Naast een variëteit aan persoonlijke trainingen, bieden wij ook groepslessen aan, waarmee je nóg meer uit jezelf haalt.

Exclusief en inspirerend
Exclusief en inspirerend

Onze boutique studio staat voor kwaliteit, professionaliteit en een informele sfeer. Bij ons vind je geen fitness apparaten en spiegels. Wel hoogwaardig trainingsmateriaal en de ruimte om jezelf te zijn. Met 100% garantie dat jij je doel behaalt.

Personal Training
Personal Training

Al onze leden starten met een 1-op-1 trainingstraject waarin we de basis leggen. We leren de juiste techniek aan zodat iedereen, op elk niveau, de oefeningen correct kan uitvoeren. Na het starttraject ga je in jouw gekozen trainingsvorm aan de slag!

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere levensstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.

We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Personal Fitness Soest!

Het best passende programma
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met fitness bij Personal Fitness Soest en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften!

Veelgestelde vragen over de tarieven van Personal Fitness Soest

Dat hangt helemaal af van jouw wensen en behoeften. Vul vrijblijvend de lidmaatschapstest op deze pagina in en wij doen je een persoonlijke aanbieding.
Ja, met onze Gratis Personal Fitness Soest Try-Out kun je ons zonder risico uitproberen.
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je voor een persoonlijke kennismaking. We luisteren naar wat je leuk vindt om te doen, welk resultaat je wil behalen en vervolgens leggen wij uit hoe we jou daar het beste bij kunnen helpen. Nadien nemen we samen de best passende programma's door.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.

Over Personal Fitness Soest

Personal Fitness Soest helpt leden sinds 2017 weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een Personal Fitness Try-Out. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom, vandaag start jouw gezondere leefstijl! Personal Fitness Soest is jouw coach

Ontdek in 1 minuut welk programma bij jou past

×

 

Past Personal Fitness Soest bij jou?

Vraag over hoe Personal Fitness Soest jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Stel je vraag via WhatsApp:

× WhatsApp ons!