Over Personal Fitness Soest

Personal Fitness Soest helpt leden sinds 2017 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een Personal Fitness Try-Out. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. Personal Fitness Soest is jouw persoonlijke coach.

Het team bij Personal Fitness Soest bestaat uit een diversiteit aan trainers met ieder zijn eigen kwaliteiten. Ook wij blijven continu in onszelf investeren. Zo volgen onze trainers regelmatig workshops, cursussen en opleidingen. Zo bezitten ze alle tools om jouw te begeleiden bij het behalen van het gewenste resultaat!

Maak kennis met ons geweldige team!

Over Personal Fitness Soest
arrow-down

Waarom Personal Fitness Soest?

Waarom Personal Fitness Soest?
100% Persoonlijke begeleiding
100% Persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Personal Fitness Soest altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Exclusief en inspirerend
Exclusief en inspirerend

Onze boutique studio staat voor kwaliteit, professionaliteit en een informele sfeer. Bij ons vind je geen fitness apparaten en spiegels. Wel hoogwaardig trainingsmateriaal en de ruimte om jezelf te zijn. Met 100% garantie dat jij je doel behaalt.

Voor iedereen
Voor iedereen

Personal Fitness Soest is er voor volwassenen en voor kinderen. Naast een variëteit aan persoonlijke trainingen, bieden wij ook groepslessen aan, waarmee je nóg meer uit jezelf haalt.

Personal Training
Personal Training

Al onze leden starten met een 1-op-1 trainingstraject waarin we de basis leggen. We leren de juiste techniek aan zodat iedereen, op elk niveau, de oefeningen correct kan uitvoeren. Na het starttraject ga je in jouw gekozen trainingsvorm aan de slag!

Het team

Ferry
Ferry

The Boss
De man achter Personal Fitness Soest! In 2017 heeft hij de toko opgestart en komt nog steeds elke dag met nieuwe ideeën en plannen. Ferry houdt er van om mensen te helpen en de beste studio te zijn in Soest en omgeving. En stiekem zijn we dat natuurlijk al 😉.

Tica
Tica

The Torturer
Tica, onze krachtpatser. Stond in 2018 nog op het podium voor bikini-fitness-III en nu als personal trainer in onze mooie studio!! Tica weet dus als de beste hoe je een goed afgetraind lichaam kan krijgen en behouden.

Jaap
Jaap

The Ranger
Jaap staat bekend om zijn ‘rustige’ trainingen! 😉 Maar onderschat deze expert niet! Met deze ranger lijkt het overigens net alsof je continu in de natuur staat te trainen met alle vogelgeluiden die hij maakt. Jaap is ook verantwoordelijk voor het begeleiden van onze toekomst (lees: stagiairs).

Nicki
Nicki

The Force
Onze enthousiaste Nicki zorgt elke dag weer voor een hoop gezelligheid! Met haar is een training nooit saai. Ze zorgt voor mooie ronde billen, stevige benen en strakke buikjes bij onze sporters. Ook verzorgt zij met enthousiasme de Zwanger & Fit lessen.

Claudia
Claudia

The Builder
Ontmoet onze hoofdtrainer! Claudia heeft van haar hobby haar werk gemaakt! Ze is zeer kundig en wilt het beste in jou naar boven halen. Naast gecertificeerd personal trainer is ze ook in het bezit van alle certificaten als ‘mobility trainer’ en ‘optimal shoulder & knee performance trainer’. Als hoofdtrainer brengt ze al deze kennis graag over op al haar collega’s.

Eren
Eren

The Power
Eren is een aantal jaar terug begonnen binnen onze studio met een snuffelstage en is nu één van onze beste groepsles-instructeurs! Naast zijn vaste klanten zorgt hij er ook voor dat de studio helemaal spik en span blijft. Daarnaast zet hij onze jongeren goed aan het werk. Kortom, Eren is uitgegroeid tot een echte alleskunner.

Anouk
Anouk

The Brabo
Werkzaam als personal trainer binnen onze studio maar zorgt tevens (samen met Ferry) voor alle zaken achter de schermen bij Personal Fitness Soest. Anouk is ook gecertificeerd BGN gewichtsconsulente. Super handig!

Jason
Jason

Mr. Sunday
Jason zorgt ervoor dat onze leden ook in het weekend lekker fit en actief blijven! Naast trainer is hij nog hard bezig met zijn studie tot fysiotherapeut.

Peter
Peter

Mr. Yogi
Je zou het niet verwachten van deze beroepsmilitair met z’n kale kop! Maar Peter geeft de allerfijnste vin-yasa yoga! Ook zijn militaire collega’s kunnen dit nog steeds beamen.

Maaike
Maaike

Mrs. Namasté
Maaike heeft haar eigen yogastudio in Soest en verzorgt bij ons de PowerYoga op de vroege woensdagochtend. Een krachtige en dynamische vorm van yoga met de nodige uitdagingen voor de echte yogafanatiekelingen.

Sem
Sem

The (ex) Learner
Sem heeft een jaar lang stage bij ons gelopen en we zijn blij dat hij daarna officieel bij ons in dienst gekomen is. In de Private Gym kan hij al je vragen beantwoorden en goed op jouw techniek letten.

Damian
Damian

Mr Miyagi
Deze tweevoudig Europees Kampioen JiuJitsu weet van aanpakken. Vergis je daarom niet in deze kleine baas. Daarnaast is hij ook nog gecertificeerd voedingscoach. Echt een manusje van alles dus, die met jouw doelen aan de slag kan! Wist je dat Damian nu ook onze calisthenics lessen verzorgt? 

Aletta
Aletta

The Multitasker
Maak gauw kennis met deze enthousiasteling! Vooral jouw core ijzersterk maken is wat ze leuk vindt! Naast haar vaste leden, is Aletta mede verantwoordelijk voor onze marketing en communicatie.

Niels
Niels

The Drill Sergeant
Wil je echt tot het gaatje gaan tijdens je les, dan moet je bij Niels zijn. Hij zorgt ervoor dat je echt het maximale uit jezelf haalt en lachend de studio uitrolt.

Verena
Verena

The Energy
Ontmoet onze krachtpatser. Verena is zelf een enthousiaste crossfitter en doet dit al jaren! Ze is gespecialiseerd in Pilates en verzorgt hiervan ook de groepslessen bij ons. Verena is een echte allrounder die jou op alle manieren kan helpen.

Storm
Storm

The Lightning
Storm is zelf groot fan van Power- en Weightlifting. Elke week verzorgt hij een uitdagende work-out of the week voor in de Private Gym. Ook vindt hij het leuk om je te ontvangen bij onze bar voor een verfrissend drankje, kop koffie of gezond tussendoortje.

Silvia
Silvia

Mrs Popeye
Deze woonbootbewoonster is een echte krachtpatser, dus onderschat onze Silvia niet. Ze mag dan klein van postuur zijn, maar is écht ijzersterk! Door haar bril lijkt ze misschien wat streng, maar stiekem is ze de lieve moeke van de studio.

Rutger
Rutger

The Hulk
Na een volledig jaar stage, is Rutger bij ons fulltime in dienst gekomen. Deze goedlachse brede “dude” weet jou keer op keer voldaan naar huis te laten gaan.

Michael
Michael

The Early Bird
4 ochtenden per week staat deze Crossfitter voor jullie klaar! Michael is naast afgestuurd Personal Trainer, ook hardloopcoach en voedingsdeskundige.

Chiem
Chiem

The Hammer
Chiem is een specialist in diverse vechtsporten. Tevens is hij ook afgestuurd bokstherapeut. Hij leert jou graag alle fijne kneepjes van het vak.

Tom

Mr Smile
Deze zeer goedlachse toffe peer verzorgt op zaterdag de groepslessen. Ook zie je hem regelmatig in onze Private Gym en maakt hij de lekkerste proteïneshakes achter onze bar.

Ingrid

Mrs Shape
Deze zeer ervaren trainster is werkelijk van alle markten thuis. Ook is ze groot fan van de body shape les die ze wekelijks bij ons verzorgd.

Sven
Sven

The Learner 2
Dit schooljaar loopt Sven stage bij ons op de maandag- en woensdagochtend. Hij wil graag álles leren over fitness, voeding en het opbouwen van trainingsschema’s. Voor die kennis is hij hier op het juiste adres!

Newbee
Newbee

New kid on the block
Ben jij de newbee die zich aan ons team wil toevoegen? Stuur dan je CV met foto naar info@personalfitnesssoest.nl en wellicht staat jouw foto binnenkort hierbij!

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Over Personal Fitness Soest

Personal Fitness Soest helpt leden sinds 2017 weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een Personal Fitness Try-Out. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom, vandaag start jouw gezondere leefstijl! Personal Fitness Soest is jouw coach

Maak kennis met Personal Fitness Soest

Maak kennis met Personal Fitness Soest

×

 

Past Personal Fitness Soest bij jou?

Vraag over hoe Personal Fitness Soest jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Stel je vraag via WhatsApp:

× WhatsApp ons!