Over Personal Fitness Soest

Personal Fitness Soest helpt leden sinds 2017 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een Personal Fitness Try-Out. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. Personal Fitness Soest is jouw persoonlijke coach.

Het team bij Personal Fitness Soest bestaat uit een diversiteit aan trainers met ieder zijn eigen kwaliteiten. Ook wij blijven continu in onszelf investeren. Zo volgen onze trainers regelmatig workshops, cursussen en opleidingen. Zo bezitten ze alle tools om jouw te begeleiden bij het behalen van het gewenste resultaat!

Maak kennis met ons geweldige team!

Over Personal Fitness Soest
arrow-down

Waarom Personal Fitness Soest?

Waarom Personal Fitness Soest?
100% Persoonlijke begeleiding
100% Persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Personal Fitness Soest altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Exclusief en inspirerend
Exclusief en inspirerend

Onze boutique studio staat voor kwaliteit, professionaliteit en een informele sfeer. Bij ons vind je geen fitness apparaten en spiegels. Wel hoogwaardig trainingsmateriaal en de ruimte om jezelf te zijn. Met 100% garantie dat jij je doel behaalt.

Voor iedereen
Voor iedereen

Personal Fitness Soest is er voor volwassenen en voor kinderen. Naast een variëteit aan persoonlijke trainingen, bieden wij ook groepslessen aan, waarmee je nóg meer uit jezelf haalt.

Personal Training
Personal Training

Al onze leden starten met een 1-op-1 trainingstraject waarin we de basis leggen. We leren de juiste techniek aan zodat iedereen, op elk niveau, de oefeningen correct kan uitvoeren. Na het starttraject ga je in jouw gekozen trainingsvorm aan de slag!

Het team

Ferry

The Boss
De man achter Personal Fitness Soest! In 2017 heeft hij de toko opgestart en komt nog steeds elke dag met nieuwe ideeën en plannen. Ferry houdt er van om mensen te helpen en de beste studio te zijn in Soest en omgeving. En stiekem zijn we dat natuurlijk al 😉.

Tica

The Torturer
Tica, onze krachtpatser. Stond in 2018 nog op het podium voor bikini-fitness-III en nu als personal trainer in onze mooie studio!! Tica weet dus als de beste hoe je een goed afgetraind lichaam kan krijgen en behouden.

Jaap
Jaap

The Ranger
Jaap staat bekend om zijn ‘rustige’ trainingen! 😉 Maar onderschat deze expert niet! Met deze ranger lijkt het overigens net alsof je continu in de natuur staat te trainen met alle vogelgeluiden die hij maakt. Jaap is ook verantwoordelijk voor het begeleiden van onze toekomst (lees: stagiairs).

Nicki
Nicki

The Force
Onze enthousiaste Nicki zorgt elke dag weer voor een hoop gezelligheid! Met haar is een training nooit saai. Ze zorgt voor mooie ronde billen, stevige benen en strakke buikjes bij onze sporters. Ook verzorgt zij met enthousiasme de Zwanger & Fit lessen.

Claudia

The Builder
Ontmoet onze hoofdtrainer! Claudia heeft van haar hobby haar werk gemaakt! Ze is zeer kundig en wilt het beste in jou naar boven halen. Naast gecertificeerd personal trainer is ze ook in het bezit van alle certificaten als ‘mobility trainer’ en ‘optimal shoulder & knee performance trainer’. Als hoofdtrainer brengt ze al deze kennis graag over op al haar collega’s.

Eren
Eren

The Power
Eren is een aantal jaar terug begonnen binnen onze studio met een snuffelstage en is nu één van onze beste groepsles-instructeurs! Naast zijn vaste klanten zorgt hij er ook voor dat de studio helemaal spik en span blijft. Daarnaast zet hij onze jongeren goed aan het werk. Kortom, Eren is uitgegroeid tot een echte alleskunner.

Anouk

The Brabo
Werkzaam als personal trainer binnen onze studio maar zorgt tevens (samen met Ferry) voor alle zaken achter de schermen bij Personal Fitness Soest. Anouk is ook gecertificeerd BGN gewichtsconsulente. Super handig!

Jason
Jason

Mr. Sunday
Jason zorgt ervoor dat onze leden ook in het weekend lekker fit en actief blijven! Naast trainer is hij nog hard bezig met zijn studie tot fysiotherapeut.

Monique
Monique

The Fixer
Naast haar eigen Massagepraktijk Soest werkt Monique ook een aantal uurtjes in onze studio. Ze is specialist op het gebied van blessurepreventie en weet je dan ook op een ‘veilige’ manier uit te dagen!

Peter
Peter

Mr. Yogi
Je zou het niet verwachten van deze beroepsmilitair met z’n kale kop! Maar Peter geeft de allerfijnste vin-yasa yoga! Ook zijn militaire collega’s kunnen dit nog steeds beamen.

Anne
Anne

Mrs. Yogi
Op zondag staat Anne voor je klaar om twee heerlijke Yoga lessen te geven. Ze zorgt die ochtend voor soepele spieren, gewrichten en natuurlijk ook een stukje ontspanning!

Maaike
Maaike

Mrs. Namasté
Maaike heeft haar eigen yogastudio in Soest en verzorgt bij ons de PowerYoga op de vroege woensdagochtend. Een krachtige en dynamische vorm van yoga met de nodige uitdagingen voor de echte yogafanatiekelingen.

Sem
Sem

The (ex) Learner
Sem heeft een jaar lang stage bij ons gelopen en we zijn blij dat hij daarna officieel bij ons in dienst gekomen is. In de Private Gym kan hij al je vragen beantwoorden en goed op jouw techniek letten.

Damian
Damian

Mr Miyagi
Deze tweevoudig Europees Kampioen JiuJitsu weet van aanpakken. Vergis je daarom niet in deze kleine baas. Daarnaast is hij ook nog gecertificeerd voedingscoach. Echt een manusje van alles dus, die met jouw doelen aan de slag kan! Wist je dat Damian nu ook onze calisthenics lessen verzorgt? 

Aletta
Aletta

The Multitasker
Maak gauw kennis met deze enthousiasteling! Vooral jouw core ijzersterk maken is wat ze leuk vindt! Naast haar vaste leden, is Aletta mede verantwoordelijk voor onze marketing en communicatie.

Niels
Niels

The Drill Sergeant
Wil je echt tot het gaatje gaan tijdens je les, dan moet je bij Niels zijn. Hij zorgt ervoor dat je echt het maximale uit jezelf haalt en lachend de studio uitrolt.

Verena
Verena

The Energy
Ontmoet onze krachtpatser. Verena is zelf een enthousiaste crossfitter en doet dit al jaren! Ze is gespecialiseerd in Pilates en verzorgt hiervan ook de groepslessen bij ons. Verena is een echte allrounder die jou op alle manieren kan helpen.

Cliff
Cliff

The Beast
Benieuwd naar de grootste spierballen van Soest? Ontmoet dan snel deze goedlachse vriend, die jou hier graag op weg helpt met je sportdoelen.

Storm
Storm

The Lightning
Storm is zelf groot fan van Power- en Weightlifting. Elke week verzorgt hij een uitdagende work-out of the week voor in de Private Gym. Ook vindt hij het leuk om je te ontvangen bij onze bar voor een verfrissend drankje, kop koffie of gezond tussendoortje.

Silvia
Silvia

Mrs Popeye
Deze woonbootbewoonster is een echte krachtpatser, dus onderschat onze Silvia niet. Ze mag dan klein van postuur zijn, maar is écht ijzersterk! Door haar bril lijkt ze misschien wat streng, maar stiekem is ze de lieve moeke van de studio.

Rutger
Rutger

The Learner 1
Deze brede kerel met een nog bredere glimlach zit in zijn laatste jaar van de sportopleiding. En is druk bezig met zijn afstudeerstage bij ons in de studio. Zelf houdt hij van pittige krachtrainingen! Je komt hem hier tegen op de woensdag-, donderdag- en vrijdagavond.

Sven
Sven

The Learner 2
Dit schooljaar loopt Sven stage bij ons op de maandag- en woensdagochtend. Hij wil graag álles leren over fitness, voeding en het opbouwen van trainingsschema’s. Voor die kennis is hij hier op het juiste adres!

Newbee
Newbee

New kid on the block
Ben jij de newbee die zich aan ons team wil toevoegen? Stuur dan je CV met foto naar info@personalfitnesssoest.nl en wellicht staat jouw foto binnenkort hierbij!

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Over Personal Fitness Soest

Personal Fitness Soest helpt leden sinds 2017 weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een Personal Fitness Try-Out. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom, vandaag start jouw gezondere leefstijl! Personal Fitness Soest is jouw coach

Maak kennis met Personal Fitness Soest

Maak kennis met Personal Fitness Soest

× WhatsApp ons!