PFS

Together everyone achieves more

TEAM

We zijn er voor jou! Het team bij PFS bestaat uit een diversiteit aan trainers met ieder zijn eigen kwaliteiten. Ook wij blijven continu in onszelf investeren. Zo volgen onze trainers regelmatig workshops, cursussen en opleidingen. Zo bezitten ze alle tools om jouw te begeleiden bij het behalen van het gewenste resultaat!

Maak kennis met ons geweldige team…

FERRY

the boss

De man achter Personal Fitness Soest! In 2017 heeft hij de toko opgestart en komt nog steeds elke dag met nieuwe ideeën en plannen. Ferry houdt er van om mensen te helpen en de beste studio te zijn in Soest en omgeving. En stiekem zijn we dat natuurlijk al 😉.

TICA

the torturer

Tica, onze krachtpatser. Stond in 2018 nog op het podium voor bikini-fitness-III en nu als personal trainer in onze mooie studio!! Tica weet dus als de beste hoe je een goed afgetraind lichaam kan krijgen en behouden.

JAAP

the RANGER

Jaap staat bekend om zijn ‘rustige’ trainingen! 😉 Maar onderschat deze expert niet! Met deze ranger lijkt het overigens net alsof je continu in de natuur staat te trainen met alle vogelgeluiden die hij maakt. Jaap is ook verantwoordelijk voor het begeleiden van onze toekomst(lees: stagiaires).

NICKI

the FORCE

Onze enthousiaste Nicki zorgt elke dag weer voor een hoop gezelligheid! Met haar is een training nooit saai. Ze zorgt voor mooie ronde billen, stevige benen en strakke buikjes bij onze sporters.

JERRY

the master

Deze kundige trainer weet je altijd weer op een erg verrassende manier uit te dagen. Geen training van Jerry is dan ook hetzelfde. En als je van humor houdt, zit je bij Jerry sowieso goed.

CLAUDIA

the builder

Ontmoet onze hoofd trainer! Claudia heeft van haar hobby haar werk gemaakt! Ze is zeer kundig en wilt het beste in jou naar boven halen. Naast gecertificeerd personal trainer is ze ook in het bezit van alle certificaten als ‘mobility trainer’ en ‘optimal shoulder performance trainer’. Als hoofd trainer brengt ze al deze kennis graag over naar al haar collega’s.

EREN

the power

Eren is een aantal jaar terug begonnen binnen onze studio als snuffelstage en is nu één van onze beste groepsles-instructeurs! Tevens zet hij onze jongeren goed aan de slag.

 

ANOUK

the brabo

Werkzaam als personal trainer binnen onze studio maar zorgt tevens (samen met Ferry) voor alle zaken achter de schermen bij Personal Fitness Soest. Anouk is ook gecertificeerd BGN gewichtsconsulente. Super handig!

JASON

the beast

Jason zorgt ervoor dat onze leden ook in het weekend lekker fit en actief blijven! Naast trainer is hij nog hard bezig met zijn studie tot fysiotherapeut.

 

MONIQUE

the FIXER

Naast haar eigen Massagepraktijk Soest werkt Monique ook een aantal uurtjes in onze studio. Ze is specialist op het gebeid van blessurepreventie en weet je dan ook op een ‘veilige’ manier uit te dagen!

PETER

mr Yogi

Je zou het niet verwachten van deze beroepsmilitair met z’n kale kop! Maar Peter geeft de allerfijnste vin-yasa yoga! Ook zijn militaire collega’s kunnen dit nog steeds beamen.

 

JOERIE

The kick

Joerie runt een zeer succesvolle recreatieve kick-box studio en is daarnaast ook onderdeel van ons team. Hij geeft een aantal uren per week personal training die eventueel, naar wens, ook kick-boks gerelateerd kunnen zijn.

ANNE

mrs.Yogi

Op zondag staat Anne voor je klaar om twee heerlijke Yoga lessen te geven. Ze zorgt die ochtend voor soepele spieren, gewrichten en natuurlijk ook een stukje ontspanning!

RUBEN

The scientist

Ruben is tot nu toe werkzaam geweest als fysiotherapeut en volgt momenteel ook nog een master voor klinische gezondheidswetenschappen. Deze studiebol heeft dus kennis genoeg in huis. Maar hij weet onze leden daarentegen ook goed in het zweet te werken!

SEM

The (ex) LEARNER

Sem heeft een jaar lang stage bij ons gelopen en we zijn blij dat hij daarna officieel bij ons in dienst gekomen is. Je zal Sem tegenkomen op de maandagavond, woensdagavond, vrijdagavond en zaterdag overdag. In de private gym kan hij al je vragen beantwoorden en goed op jouw techniek letten. Ook zal hij gaan starten met het geven van persoonlijke trainingen.

DAMIAN

Mr. Miyagi

Deze tweevoudig Europees Kampioen JiuJitsu weet van aanpakken. Vergis je daarom niet in deze kleine baas. Daarnaast is hij ook nog gecertificeerd voedingscoach. Echt een manusje van alles dus, die met jouw doelen aan de slag kan! Wist je dat Damian nu ook onze calisthenics lessen verzorgt? 

ALETTA

The multitasker

Maak gauw kennis met deze enthousiasteling! Vooral jouw core ijzersterk maken is wat ze leuk vindt! Ook traint Aletta op de woensdagmiddag de jongste leden van onze club met veel plezier. Naast haar vaste leden, is Aletta mede verantwoordelijk voor onze marketing en valt ze in voor collega’s die op vakantie zijn.

NIELS

The Drill Sergeant

Wil je echt tot het gaatje gaan tijdens je les, dan moet je bij Niels zijn. Hij zorgt ervoor dat je echt het maximale uit jezelf haalt en lachend de studio uitrolt.

VERENA

The Energy

Ontmoet onze krachtpatser. Verena is zelf een enthousiaste crossfitter en doet dit al jaren! Ze is gespecialiseerd in Pilates en verzorgt hiervan ook de groepslessen bij ons. Verena is een echte allrounder die jou op alle manier kan helpen.

NEWBEE

new kid ON THE BLOCK

Ben jij de newbee die zich aan ons team wil toevoegen? Stuur dan je CV met foto naar en wellicht staat jouw foto binnenkort hierbij!

WIJ MAKEN GRAAG KENNIS MET JOU

Personal Fitness Soest is er voor volwassenen en voor kinderen. Naast een variëteit aan persoonlijke trainingen, bieden wij ook groepslessen aan, waarmee je nóg meer uit jezelf haalt. Plan dus nú een kennismakingsgesprek, om jouw persoonlijke doelstellingen te bespreken. Tot snel in onze studio.

Stuur een mail, bel of kom langs op de Zuidergracht 21 unit 11.

PFS

PFS

beweging.voeding.coaching

contact

15 + 10 =

Personal Fitness Soest

Zuidergracht 21 unit 11

Stuur een e-mail

035-2057256

06-41138568

Personal Fitness Soest is aangesloten bij Personal Fitness Nederland.

KVK 68718837

 

Openingstijden:

Maandag 06:45 t/m 22:00

Dinsdag 06:45 t/m 22:00

Woensdag 07:00 t/m 22:00

Donderdag 06:45 t/m 22:00

Vrijdag 07:00 t/m 20:30

Zaterdag 07:00 t/m 14:30

Zondag 10:00 t/m 13:00

×

Powered by WhatsApp Chat

×