PFS

als je het niet meer trekt moet je duwen

BEWEGING

Personal Training
Spiermassa opbouwen, conditie verbeteren of fitter worden? Jouw doel is ons doel! Middels een intakegesprek en een aantal tests (mobiliteit & core) brengen we een duidelijke beginsituatie met jouw doel in kaart. Hier ga je met jouw Personal Trainer elke week, op jouw trainingstijd mee aan de slag. 

 

Al onze leden starten met een 1-op-1 trainingstraject waarin we de basis leggen. We leren de juiste techniek aan zodat iedereen, op elk niveau, de oefeningen correct kan uitvoeren. Na het starttraject ga je in jouw gekozen trainingsvorm aan de slag!

 

Personal Training

100% aandacht en 1-op-1 contact. Dat is Personal Training! Onze professionele trainers maken elke keer weer een training op maat. Want elk lichaam is anders en niet iedereen heeft hetzelfde doel.

Duo Training

Met je partner, vriend(in), broer, zus, vader of moeder kun je nu samen trainen. Bij Duo Training ga je samen met jullie Personal Trainer aan de slag. Het is bijzonder wat je kunt bereiken als je samen aan de slag gaat!

Small Group Training

Samen sporten is een fantastische manier om elkaar te motiveren en om zelf gemotiveerd te blijven. Toch nog net even dat extra setje maken om mee te kunnen gaan met de groep. Je gaat aan de slag met een professionele trainer in een groep van maximaal 4 personen, met verschillende en/of dezelfde doelen.

Groepslessen

Naast een variëteit aan persoonlijke trainingen bieden we ook een groot en divers aanbod aan groepslessen. Van boksen tot yoga en van krachttraining naar conditie opbouw. Per week bieden we zo’n 100 groepslessen aan. Onze professionele trainers zorgen altijd voor een afwisselende training gericht op conditie, kracht en flexibiliteit.

Je krijgt toegang tot onze Personal Fitness Soest app met daarin het actuele aanbod aan groepslessen. Hiermee kan je je direct voor de gewenste les aanmelden!

 

Kids & Jongeren Training

Heeft jouw kind nog energie over? Of behoefte aan een extra uitdaging? Speciaal voor die kinderen bieden wij Kids Training & Jongeren Training aan!

Wij zorgen elke keer weer voor een intensieve training waarbij sport,- en spelelementen in een veilige en gezonde omgeving worden gecombineerd. En natuurlijk staat plezier bij elke les centraal!

 

OOk tijdens de lockdown gingen we door

PFS ON TOUR

WIJ MAKEN GRAAG KENNIS MET JOU

Personal Fitness Soest is er voor volwassenen en voor kinderen. Naast een variëteit aan persoonlijke trainingen, bieden wij ook groepslessen aan, waarmee je nóg meer uit jezelf haalt. Plan dus nú een kennismakingsgesprek om jouw persoonlijke doelstellingen te bespreken. Tot snel in onze studio!

Stuur een mail, bel of kom langs op de Zuidergracht 21 unit 11.

PFS

PFS

beweging.voeding.coaching

contact

14 + 10 =

Personal Fitness Soest

Zuidergracht 21 unit 11

Stuur een e-mail

035-2057256

06-41138568

Personal Fitness Soest is aangesloten bij Personal Fitness Nederland.

KVK 68718837

 

Openingstijden:

Maandag 06:45 t/m 22:00

Dinsdag 06:45 t/m 22:00

Woensdag 07:00 t/m 22:00

Donderdag 06:45 t/m 22:00

Vrijdag 07:00 t/m 20:30

Zaterdag 07:00 t/m 14:30

Zondag 10:00 t/m 13:00

×

Powered by WhatsApp Chat

×